Minusta

Olen harrastanut kaneja jo yli 20 vuoden ajan. Asustelen Pohjois-Karjalassa, tarkemmin Outokummussa. Kani harrastukseni on menossa koko ajan virallisemmaksi. Olen Suomen kaniyhdistyksen  jäsen ja kasvattajakurssin suoritin vuonna 2013 ja kasvattajanimeni Ilona`s hyväksyttiin vuonna 2016.

Minä kasvatan kääpiöluppia, väreinä tällä hetkellä isabella, japanilaiset + satunnaisesti muita värejä.

Kasvatukseni on pienimuotoista ja pyrin siihen, että kanit ovat rodunomaisia, terveitä, hyväluonteisia ja kesyjä. Käsittelen pentuja jo ihan pienestä pitäen ja vieroituksen jälkeen otan poikaset sisähoitoon oppimaan kodin ääniin. Pennut myyn tatuoituina ja papereiden kera.

Pennun hinta on 70 €,  josta otan 20 € varausmaksua. Kani on varattu, kun varausmaksu näkyy tililläni. Varaus on sitova puolin ja toisin. Maksu palautetaan vain mikäli kanissa ennen luovutusikää ilmenee vika, minkä vuoksi se ei voi muuttaa uuteen kotiin.

2 kommenttia:

Kisu kirjoitti...

Tosi kivanoloinen blogi, jota ois mukava seurailla jatkossakin! Oisko mahollista laittaa tänne bloggerin lukijalista? :>

Unknown kirjoitti...

Kiitoksia! Lukijalista on jätetty tarkoituksella pois, mutta lukijaksi voit liittyä kopioimalla blogin osoitteen ja lisäämällä sen lukuluetteloosi (löytyy bloggerin aloitus-sivulta lukuluettelon alla oleva "lisää" painike) ! :)

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä